Primarul oraşului Hârşova, Viorel Ionescu, reia întâlnirile cu cetăţenii

518
Primarul oraşului Hârşova, Viorel Ionescu, reia întâlnirile cu cetăţenii - harsova-1638473251.jpg

Articole de la același autor

Primarul oraşului Hârşova, Viorel Ionescu, şi-a reluat activitatea de a se întâlni cu cetăţenii, începând cu data de 1 decembrie 2021.

Decizia vine după ce în această perioadă întâlnirile nu au mai avut loc, probabil şi din cauza pandemiei de coronavirus.

Întâlnirile dintre primar şi localnici se vor desfăşura conform legislaţiei în vigoare.

Anunţul a fost făcut public pe pagina de Facebook a Primăriei Hârşova.


„Dragi hârșoveni, vă aducem la cunoștință faptul că, începând cu data de 15.12.2021, domnul primar Viorel Ionescu va relua întâlnirile cu cetățenii, în fiecare a treia zi de miercuri din lună. Aceste întâlniri vor avea loc în intervalul orar 17:00-18:00, în Sala Mare a Primăriei, și vor aborda problemele întâmpinate de către dumneavoastră, pentru a identifica soluțiile concrete în vederea rezolvării lor. Toate întâlnirile se vor desfășura cu respectarea regulilor privind prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov-2. Conform legislației în vigoare, accesul în instituțiile publice este permis doar celor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete, care prezintă rezultatul negativ al unui test nu mai vechi de 72 sau 48 de ore (în funcție de tipul testului), respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Cetățenii care nu se pot prezenta fizic pot depune petiții online, la adresa de mail [email protected]”, au transmis reprezentanții Primăriei Hârşova.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5387 secunde