Amendă pentru cetăţenii din Hârşova care nu respectă regulile de colectare a deşeurilor

203
Amendă pentru cetăţenii din Hârşova care nu respectă regulile de colectare a deşeurilor - harsovagunoi-1634844090.jpg
Aruncarea gunoiului în stil haotic în oraşul Hârşova reprezintă o mare problemă pentru autorităţile locale.

Tocmai din acest motiv, Primăria Hârşova i-a anunţat pe cetăţeni cum trebuie să colecteze gunoiul şi unde să îl arunce, astfel încât dacă aceştia nu respectă regulile vor fi amendaţi.

Nerespectarea regulilor sau a celorlalte reguli prevăzute în regulament atrage după sine sancționarea contravențională, fără excepție. Amenda pentru persoanele fizice este cuprinsă între 1.000 și 2.500 de lei, iar pentru persoanele juridice între 2.000 și 5.000 de lei.

„Primăria Orașului Hârșova vă informează că, începând cu data de 01.10.2021, a intrat în vigoare H.C.L 103/14.09.2021 privind aprobarea Regulamentului de stabilire a unor măsuri edilitar-gospodărești și administrarea fondului locativ public și privat, pentru asigurarea ordinii și curățeniei în orașul Hârșova. Aruncarea gunoiului pe spațiile publice este interzisă și se sancționează contravențional. Colectarea deșeurilor din gospodărie se face în saci menajeri separate. Recomandăm sacii menajeri colorați, astfel: saci galbeni - deșeuri plastic/metal, saci albaștri - hârtie, saci verzi – sticlă. Trebuie respectată planificarea colectării deșeurilor menajere și vegetale, așa cum a fost comunicată anterior. Nu depozitați deșeurile animaliere cu alt tip de deșeuri. Nu depozitați deșeurile pe spațiul public în alte zile decât cele programate pentru colectare”, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Hârşova.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5202 secunde