Primăria Valu lui Traian nu se implică în adunarea câinilor de pe străzi

282
Primăria Valu lui Traian nu se implică în adunarea câinilor de pe străzi - valucaini-1634844133.jpg
Primăria Valu lui Traian se confruntă cu o situaţie neplăcută. Foarte mulţi localnici îşi abandonează câinii din curţi pe stradă, iar aceştia devin automat câini fără adăpost.

Cetăţenii din Valu lui Traian s-au plâns către reprezentanţii primăriei şi chiar i-au acuzat pe aceştia că nu fac nimic în acest sens.

În replică, autorităţile locale au răspuns printr-un mesaj postat pe Facebook.

Reprezentanţii Primăriei Valu lui Traian au anunţat că nu se vor implica în adunarea câinilor de pe străzi şi au şi explicat de ce.

„Ca răspuns la postările cu câinii de pe stradă din ultima perioadă, oferim pe această cale o explicaţie. De mai bine de un an de zile organizăm acţiuni de adunare a lor şi am cerut şi sprijinul dvs, al cetăţenilor. Un sprijin pe care nu l-am primit. Se doreşte să dispară câinii, însă nimeni nu se implică să reclame persoanele care îi dau pe stradă. În mediul online mulţi sunt revoltaţi de vecinii care îşi lasă câinii în afara curţilor sau aruncă puii, însă nimeni nu ia atitudine să reclame punctual aceste activităţi la Poliţia Locală. În aceste condiţii, adunarea câinilor de pe străzi este o acţiune inutilă şi o cheltuială continuă. Temporar au fost sistate intervenţiile, în aşteptarea reacţiilor şi mai ales a ajutorului cetăţenilor”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Valu lui Traian.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6667 secunde