Amenzi pentru ocuparea domeniului public, pe străzile din Constanţa

366
Amenzi pentru ocuparea domeniului public, pe străzile din Constanţa - amenzipentruocuparea-1633542707.jpg

Articole de la același autor

Observăm de multe ori prin oraș, pe trotuare sau pe carosabil, diverse obiecte amplasate de cetățeni, de la bidoane, lădițe și găleți până la diferite structuri metalice.

Fie că fac aceste acțiuni pentru rezervarea locului de parcare sau, după cum declară, în scop decorativ, constănțenii trebuie să știe că acest obicei constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 500-1000 lei pentru persoane fizice și între 1000 și 2500 lei pentru persoanele juridice.

„În această perioadă, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală desfășoară o campanie de ridicare a obiectelor și de informare a proprietarilor imobilelor asupra riscurilor la care se expun dacă fac astfel de lucruri. Direcția Generală Poliția Locală Constanța vă roagă să sesizați aspectele legate de ocuparea domeniului public cu diverse obiecte la numerele de telefon 0241/484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail [email protected], în acest fel sprijiniți echipajele operative aflate în teren să pună în practică mult mai repede măsurile legale care se impun în astfel de circumstanțe”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.559 secunde