Primăria Năvodari, apel la bun simţ către cetăţeni. „Aruncaţi deşeurile în pubela corespunzătoare”

382
Primăria Năvodari, apel la bun simţ către cetăţeni. „Aruncaţi deşeurile în pubela corespunzătoare” - navodariapel-1639077098.jpg

Articole de la același autor

Primăria Năvodari trage un semnal de alarmă şi îi avertizează pe cetăţeni că ar putea fi amendaţi dacă nu respectă câteva reguli de bun simţ. Este vorba despre gunoiul pe care o parte dintre aceştia îl aruncă pe stradă sau despre faptul că nu respectă culoarea pubelelor în care deşeurile trebuie să fie reciclate.

„Primăria Năvodari și operatorul de salubrizare fac un nou apel către cetățeni pentru selectarea deșeurilor și depozitarea lor în pubelele corespunzătoare. Refuzul populației de a colecta separat deșeurile reciclabile înseamnă amenzi și penalizări uriașe pe care Primăria este obligată să le plătească autorităților de mediu! Considerăm că educația și responsabilizarea se pot face și cu vorba bună și nu doar cu amenzi. De aceea, reluăm apelul către năvodăreni de a arunca gunoiul acolo unde îi este locul! Rugăm populația să respecte întocmai regulile de colectare selectivă! Aruncați deșeurile doar în pubela corespunzătoare inscripționată ca atare! Amestecarea gunoiului ne pune în situația de a nu putea ridica și transporta deșeurile reciclabile la stația de sortare, ceea ce înseamnă penalități și amenzi din partea autorităților de mediu!”, au transmis autorităţile locale, pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Năvodari.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4358 secunde