Administrația locală din Năvodari oferă tichete sociale cu ocazia Crăciunului

379
Administrația locală din Năvodari oferă tichete sociale cu ocazia Crăciunului - tichetesociale-1634732666.jpg
Primăria Năvodari se ocupă de ajutoarele sociale şi oferă un sprijin celor care au nevoie. În acest sens, reprezentanţii Primăriei Năvodari au anunţat că se vor distribui tichete sociale cu ocazia Crăciunului.

Autorităţile locale au explicat cu lux de amănunte cum persoanele care se încadrează la această categorie pot intra în posesia tichetelor.

„Până pe 12 noiembrie, persoanele îndreptățite pot depune cererile, însoțite de documentele aferente fiecărei categorii în parte, la sediul Cantinei de Ajutor Social din Năvodari, str. Sănătății, nr.2, de luni până vineri, între orele 08.00 – 12.00. În perioada 15 noiembrie – 26 noiembrie, primirea cererilor se va face la sediul Direcției Asistență Socială, în orele programului cu publicul. Persoanele îndreptățite se vor prezenta cu actul de identitate original, pensionarii cu cuponul de pensie și persoanele încadrate în grad de handicap cu certificatul de încadrare în grad de handicap. Distribuirea tichetelor sociale se va face la sediul Direcției Asistență Socială, în perioada 2 decembrie – 17 decembrie, în funcție de măsurile impuse de Ministerul Sănătății pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID–19. Tichetele sociale cu ocazia sărbătorii de Crăciun - 2021 se acordă categoriilor de persoane defavorizate prevăzute de HCL nr.30/24.02.2017 modificată prin HCL nr. 236/30.09.2019”, se precizează pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Năvodari.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3756 secunde