Administrația locală din Năvodari, noi lucrări de amenajare a spaţiilor verzi în oraş

199
Administrația locală din Năvodari, noi lucrări de amenajare a spaţiilor verzi în oraş - primarianavodariamenajari2-1631122076.jpg
Primăria oraşului Năvodari continuă lucrările de amenajare. Autorităţile locale au efectuat mai multe acţiuni de salubrizare în cursul zilei de miercuri. Este vorba despre gazonul din Parcul Central care a fost tuns şi de mai multe bănci vandalizate din Parcul de Est care au fost reparate. A fost tuns şi gardul viu de pe strada Nuferilor şi a fost cosită iarba dintre blocurile construite în zona de Sud a oraşului.

S-au efectuat acţiuni de amenajare şi la Şcoala nr.3 şi la Blocul 56, acolo unde s-au toaletat arbuştii şi s-au greblat spaţiile verzi.

De asemenea, spaţiile verzi din strada Rândunelelor şi din incinta grădiniţelor „Lumea Florilor” şi „Grădiniţa Veseliei” au fost ierbicidate.

Totodată arborii uscaţi din Parcul Ion Dobre au fost toaletaţi şi cosmetizaţi. Prin aceste acţiuni, autorităţile locale arată că au grijă ca oraşul Năvodari să arate aşa cum ar trebui să arate orice localitate de pe litoralul Mării Negre. Acţiunile de igienizare şi lucrările infrastructurale vor continua şi în zilele următoare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6066 secunde