Primăria Năvodari și Polaris încep distribuirea pubelelor galbene

254
Primăria Năvodari și Polaris încep distribuirea pubelelor galbene - navodaripubelee-1629470877.jpg
Marți, 24 august, începând cu ora 9 dimineața, pubelele vor fi predate năvodărenilor care locuiesc pe străzile Grădinilor, Frunzelor (până în Pescăruşului) și str. Muzicii.

În situația în care locuitorii nu vor putea fi prezenți la domiciliu pentru a prelua noile pubele galbene, aceştia sunt rugaţi să se prezinte pentru a le ridica pe strada Uzinei, nr. 1 (drumul spre USAS, după calea ferată) cu un act de identitate, de luni până vineri între orele 6.00-14.30.

Toate cele 5.500 de recipiente galbene pentru deșeurile din hârtie, plastic și metal vor fi distribuite în toate cartierele orașului Năvodari locatarilor care stau la case.

Năvodărenii care locuiesc în zona de case vor primi împreună cu pubela galbenă și un ghid pentru colectarea selectivă a deșeurilor în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care trebuie depozitate în pubela galbenă și cum se depozitează corect aceste deșeuri.

Ridicarea deșeurilor selective se va face, începând din luna septembrie, în aceeași zi cu deșeurile menajere, dar cu autospeciale diferite.

În pubela galbenă se depozitează doar deșeuri reciclabile din plastic, hârtie/carton și metal.

Angajații Polaris vor refuza ridicarea pubelelor galbene dacă în interiorul acestora se vor regăsi deșeuri de altă natură decât cele precizate mai sus.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4702 secunde