Parc vandalizat în oraşul Năvodari. Primăria va lua măsuri

332
Parc vandalizat în oraşul Năvodari. Primăria va lua măsuri - parcvandalizatnavodaribun-1626803284.jpg
De cele mai multe ori distracţia unor oameni poate provoca pagube materiale în jurul lor. Un exemplu concret este ceea ce se întâmplă într-unul din parcurile special amenajate în oraşul Năvodari.

Dacă Primăria Năvodari a decis să amenajeze foişoare cu bănci şi mese pentru ca locuitorii să se poată relaxa în aer liber, există anumite persoane care distrug în mod constant mobilierul.

Drept urmare, reacţia autorităţilor locale din Năvodari nu a întârziat să apară.

„Aproape în fiecare zi, mobilierul urban, locurile de joacă, spațiile verzi și parcurile sunt vandalizate de persoane care nu înțeleg că momentele lor de distracție, amuzament sau simplă răutate costă bani, timp și nu fac cinste orașului. Fie că vorbim de educație sau cei şapte ani de acasă, nu putem accepta ca un oraș întreg să stea de pe urma acestora, majoritatea tineri, pentru a repara și înlocui ce distrug ei în fiecare noapte. Le reamintim acestor teribiliști că distracția lor poate fi considerată faptă penală și se pedepsește inclusiv cu închisoarea. Nu ne dorim acest lucru, însă trebuie să înțeleagă că așa nu se mai poate.

Facem apel către cetățenii care sesizează sau sunt martorii unor asemenea fapte să apeleze imediat 112 sau la dispeceratul Poliției Locale Năvodari 0241/760.307”, este reacţia reprezentanţilor Primăriei Năvodari.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4268 secunde