Amenzi pentru constructorii din staţiunea Mamaia

488
Amenzi pentru constructorii din staţiunea Mamaia - amenzi-1623763938.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Disciplină în Construcții și Afișajul Stradal al Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat, zilele acestea, mai multe acțiuni de verificare a organizărilor de șantier ale investitorilor care execută lucrări autorizate pe raza stațiunii Mamaia.

Cu urmare a neconformării la măsurile dispuse în înștiințările comunicate reprezentanților legali ai șantierelor aflate în construcție, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 24.000 lei, deoarece aceştia nu prevăzuseră mesh-uri pe fațadele clădirii, care să fie imprimate cu fațadele propuse ale imobilului.

„Polițiștii locali acționează zilnic pe zonele de competență în vederea monitorizării construcțiilor aflate în execuție. Direcția Generală Poliția Locală Constanța recomandă tuturor persoanelor fizice şi juridice să respecte prevederile legale în vigoare, pentru a evita sancțiunile contravenționale. Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuarea orice fapte care contravin legislației în vigoare la numărul de telefon 0241.484.205- Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța sau accesând platforma de sesizări online: https://sesizari.primaria-constanta.ro/.”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4282 secunde