Administrația locală avertizează! Se dau amenzi pentru nereciclarea gunoaielor

612
Administrația locală avertizează! Se dau amenzi pentru nereciclarea gunoaielor - amenziuriase-1623260612.jpg
Nepăsarea față de mediul înconjurător și față de locuitorii orașului este aspru taxată de polițiștii locali constănțeni. Lucrătorii Serviciului control protecția mediului din cadrul Direcției Generale Poliția Locală, împreună cu cei ai Direcției Gestionare Servicii Publice și ai operatorului de salubritate desfășoară permanent acțiuni comune pentru verificarea respectării de către agenții economici a obligațiilor privind regimul deșeurilor. În urma acestora, au fost aplicate sancțiuni în valoare totală de 63.000 lei pentru neîndeplinirea obligației de a colecta selectiv.

„Menționăm că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod regulat, Primăria Constanța manifestând un interes deosebit pentru menținerea curățeniei orașului. Reamintim și cu această ocazie că nerespectarea obligației legale de colectare selectivă a deșeurilor provenite din activitatea proprie a agenților economici, separat pe categorii de deșeuri: menajer și reciclabile- hârtie, carton, plastic, metalice se sancționează conform Legii nr. 211/2011 privind regimul deșeurilor, cu amendă de la 3.000 lei la 6.000 lei, pentru persoanele fizice și de la 20.000 lei la 40.000 lei, pentru persoanele juridice”, precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Ionela Bărboi.

Constănțenii care observă situaţii neconforme le pot semnala la numărul de telefon al Dispeceratului Poliției Locale - 0241.484.205. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4922 secunde