Parcare gratuită 30 de minute, la Constanţa. Cum vor putea beneficia şoferii

1238
Parcare gratuită 30 de minute, la Constanţa. Cum vor putea beneficia şoferii - parcare-1623228601.jpg

Articole de la același autor

Autorităţile locale anunţă că plata parcării în municipiul Constanța se va realiza conform HCL nr.123/2021, cu respectarea gratuității de 30 minute, pentru zonele 0, 1 și 2. Includerea acestei gratuități aduce flexibilitate utilizatorilor parcărilor din municipiul Constanța.

“Pașii pentru a beneficia de această facilitate sunt simpli: conducătorii auto trebuie să selecteze din aplicația «Constanța Parking»' opțiunea de parcare cu primele 30 de minute gratuite. Pentru cei care trimit SMS este valabilă prima opțiune de pe panoul de informare. Taxarea prin SMS se va face la numărul 7475. În funcție de zona în care se face parcarea și de intervalul dorit, conținutul SMS-ului va fi diferit”, explică reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Spre exemplu, o persoană care știe că nu va depăși o jumătate de oră de parcare are opțiunea de a selecta din aplicație sau prin SMS rezervarea pentru o jumătate de oră care va fi gratuită. Persoanele care nu au această certitudine pot alege varianta plății unei ore, a 2 sau 3 ore, din care prima jumătate este gratuită.

Este important de știut că tariful rezervării locului de parcare pentru o oră întreagă va fi marcat cu culoare roșie pe panourile special amplasate în parcări.

Noua versiune a aplicației „Constanța Parking” va fi disponibilă în curând și poate fi descărcată gratuit din Google Play și AppStore.

Pe lângă această modalitate de plată, cetățenii vor putea efectua plata parcării prin parcometre stradale și tichete răzuibile care vor fi comercializate la punctele de lucru Confort Urban și la punctele de vânzare CT BUS.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 3.142 secunde