Cupa 1 Iunie, reprogramată

Cros, zumba, aerobic şi dans sportiv, sâmbătă, la Constanţa şi Mamaia

633
Cros, zumba, aerobic şi dans sportiv, sâmbătă, la Constanţa şi Mamaia - cros-1622831335.jpg

Articole de la același autor

Programate iniţial marţi, 1 iunie, activităţile organizate cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului nu s-au mai putut desfăşura, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, şi au fost reprogramate pentru sâmbătă, 5 iunie.

Astfel, crosul organizat pe stadionul din cadrul Complexului Sportiv „Gheorghe Hagi” se va desfăşura sâmbătă, 5 iunie, de la ora 11.00, iar la aceeaşi oră, vor debuta activităţile organizate în Piaţeta Perla din Mamaia.

„La Mamaia, participanţii se vor bucura de momente artistice, jocuri pe plaja din faţa Radio Constanţa, concursuri şi întreceri de baschet în familie, demonstraţii de zumba, aerobic şi dans sportiv, curse de alergat cu cărucioare pentru copii şi cărucioare de cumpărături”, a declarat directorul executiv al DJST Constanţa, Mariana Solomon.

Cursul de caiac susţinut de elevii de performanță de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanța va avea loc, tot sâmbătă, 5 iunie, de la ora 16.00, la Baza Nautică din Parcul Tăbăcărie.

XXX

Activităţile din cadrul Cupei 1 Iunie sunt organizate de Primăria Municipiului Constanţa, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Crucea Roșie Constanţa, în parteneriat cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa, Direcţia de Sănătate Publică Constanţa, Palatul Copiilor Constanţa, CSS 1 Constanţa, BC Athletic Constanţa, cluburi de arte marţiale şi cu sprijinul Auchan Vivo, Decathlon, Catena şi Cora City Park Mall. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5538 secunde