Cablurile aeriene de pe bulevardul Mamaia, mutate în subteran

Joi, 03 Iunie 2021, 14:45
437
Autorităţile locale din Constanța continuă lucrările de dezafectare a stâlpilor din beton care în prealabil au fost goliți de cablurile aeriene introduse în subteran ale operatorilor de comunicații. Reprezentanţii Confort Urban acționează în această săptămână pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei. În locul elementelor din beton au fost montați stâlpi metalici care asigură doar iluminatul public.

În paralel, Primăria Constanța, în colaborare cu operatorii reţelelor de comunicaţii, continuă acțiunile de eliminare a cablurilor care nu mai sunt folosite și care afectează aspectul spațiului public.

De asemenea, pentru a reduce disconfortul de la nivelul căii de rulare, pe bulevardul Tomis, între strada Poporului și bulevardul Mamaia se ridică la nivelul asfaltului capacele de canalizare.

„Facem apel către participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și să evite parcarea autovehiculelor în zonele în care se derulează lucrări”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Pagina a fost generata in 0.5656 secunde