Somaţii pentru constănţeni, să îşi dezafecteze garajele de pe domeniul public!

Miercuri, 02 Iunie 2021, 13:52
268
Tot mai mulţi constănţeni se conformează somaţiilor primite de la Direcţia Generală Poliţia Locală cu privire la garajele construite fără autorizaţie de construire sau menţinute peste termenul prevăzut de autorizaţia de construire. Astfel, zilele acestea, garajele de pe strada Condorului din Constanţa au fost dezafectate de proprietari.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Constanţa, acțiunea de desființare a garajelor din Constanța va continua până când toate construcțiile de acest tip vor fi dezafectate.

„Agenții Poliției Locale acționează permanent pentru identificarea tuturor construcțiilor care strică imaginea orașului sau ocupă inutil spații care pot deveni mult mai plăcute și utile pentru locuitorii zonei. În cazul în care proprietarii nu se conformează somațiilor primite, se trece la demolarea pe cale administrativă. Acest lucru înseamnă că operațiunea se efectuează de echipele municipalității, pe cheltuiala proprietarului”, explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Ionela Bărboi.

Pagina a fost generata in 0.4126 secunde