Avizele de traseu se pot obține online, la Constanţa

427
Avizele de traseu se pot obține online, la Constanţa - avizeledetraseu-1623159625.jpg

Articole de la același autor

Autorităţile locale din Constanţa continuă procesul de digitalizare a serviciilor oferite cetățenilor. Pentru a veni în sprijinul solicitanților de aviz de traseu, SC Confort Urban SRL, în calitate de administrator al tramei stradale din municipiul Constanța, a implementat un nou modul în aplicația web disponibilă la adresa https://avize.conforturban-ct.ro/.

Avizul de traseu este necesar pentru situațiile în care traseul autovehiculului impune parcurgerea unor artere cu limitare de tonaj și transportul depășește limita maximă admisă aferentă acestor artere. „Cei care circulă fără a deține autorizație de circulație și după caz, fără a obține avizul de traseu riscă să fiie sancționați cu amendă între 276 lei și 1.100 lei pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată/încărcată maxim admisă din punct de vedere tehnic, cuprinsă între 3,5 tone inclusiv - 7,5 tone inclusiv, și cu amendă între 1.100 lei și 2.500 lei pentru vehiculele cu masa totală autorizată/ masa încărcată maxim admisă din punct de vedere tehnic, peste 7,5 tone”, explică reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Avizul are o valabilitate de maxim 10 zile începând cu data aleasă de solicitant, cu condiția ca această valabilitate să se încadreze în perioada de valabilitate a autorizației de circulație tramă stradală emise de SPIT Constanța. În cererea de aviz se pot adăuga un număr maxim de 4 rute pentru un singur autovehicul.

Prețul avizului este de 10 lei și se poate achita online atât cu cardul bancar cât și prin ordin de plată.

Dacă întâmpinați probleme, puteți beneficia și de suport online. De asemenea, puteți obține suport și informații și la numărul de telefon 0241.672.299.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4918 secunde