Primăria Mangalia, apel către cetăţeni. „Vom sesiza Poliţia Locală”

875
Primăria Mangalia, apel către cetăţeni. „Vom sesiza Poliţia Locală” - curateniemangalia-1620557949.jpg
Curăţenia făcută într-un oraş este foarte importantă pentru ca cetăţenii să ducă o viaţă normală şi să nu fie nevoiţi să suporte gunoiul aruncat pe străzi sau alte probleme de acest gen.

În oraşul Mangalia curăţenia este la ea acasă, însă există cetăţeni care nu ţin cont de acest aspect şi vandalizează obiecte şi locuri amenajate de Primăria Mangalia.

Drept urmare, edilul Cristian Radu a făcut un apel către aceştia să aibă un comportament civilizat pentru ca oraşul să strălucească în continuare.

„Încă dinaintea Sărbătorilor Pascale, am intensificat acțiunile de igienizare și gospodărire a domeniului public, în oraș și stațiuni. Astfel, au fost puse în funcțiune echipamentele cu care vom spăla străzile pe timpul sezonului estival, îngrijim spațiile verzi și plantăm flori în zonele special amenajate. În fiecare an, suntem nevoiți să reparăm și să înlocuim numeroase indicatoare rutiere, coșuri de gunoi, locuri de joacă și bănci distruse de unii cetățeni mai puțin civilizați. Fac un nou apel la oamenii de bună-credință să sesizăm Poliției Locale astfel de fapte reprobabile, pentru a putea avea un oraș cât mai curat! Mulțumesc pentru înțelegere!”, a spus primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.761 secunde