Compania Națională de Investiții finanțează modernizarea stadionului din Mangalia

592
Compania Națională de Investiții finanțează modernizarea stadionului din Mangalia - mangaliastadion-1617726990.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din Mangalia au aprobat, recent, proiectul de hotărâre privind desființarea tribunelor stadionului central din localitate, în vederea modernizării, cu finanțare guvernamentală. Terenul liber de sarcini va fi predat către Compania Națională de Investiții (CNI), care va implementa proiectul și va transforma vechiul stadion, într-o bază ultramodernă, cu terenuri ce vor deservi mai multe discipline sportive.

„Am făcut demersurile necesare pentru a obține finanțare de la CNI, încă din anul 2019, iar acum suntem în linie dreaptă cu documentația pentru predarea amplasamentului. După ce vom parcurge etapele legale obligatorii, CNI va începe lucrările în teren. Vechiul stadion va fi transformat într-unul complet nou, modern, unde copiii și tinerii orașului se vor putea antrena în cele mai bune condiții”, a declarat primarul Mangaliei, Cristian Radu.

Potrivit documentației tehnice, pe actualul amplasament se va amenaja o bază sportivă prevăzută cu tribune și nocturnă, care va cuprinde un teren de fotbal, un alt teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, o clădire pentru vestiare și anexe. Menționăm că, în urmă cu aproximativ 3 ani, a fost inaugurată noua sală de sport la Școala Gimnazială „Sf. Andrei”, investiție realizată cu finanțare guvernamentală, tot prin CNI.

Primăria Mangalia mai are în implementare un proiect similar, finanțat din fonduri UE. Acesta prevede înființarea unei baze sportive cu bazine de înot și terenuri de sport multifuncționale, destinată elevilor și tinerilor sportivi ai orașului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.104 secunde