Primăria Năvodari începe distribuirea pubelelor galbene pentru gospodăriile din oraş

379
Primăria Năvodari începe distribuirea pubelelor galbene pentru gospodăriile din oraş - navodaripubele-1629123460.jpg
Primăria Năvodari și firma de salubrizare Polaris vor distribui pubelele galbene dedicate exclusiv colectării selective a deșeurilor fiecărei gospodări/case din oraș.

Recipientele vor fi livrate conform unui grafic pe zile și străzi, care va fi comunicat în timp util.

„Pubelele galbene sunt destinate exclusiv pentru depozitarea deșeurilor reciclabile din plastic, hârtie/carton și metal. Acestea vor fi ridicate săptămânal de societatea de salubrizare, în aceeași zi în care se colectează și deșeurile menajere. Ridicarea și transportul deșeurilor reciclabile se va realiza cu o autospecială dedicată doar pentru acest lucru. Societatea de salubrizare nu va ridica pubelele galbene dacă în ele sunt depozitate deșeuri menajere, deșeuri vegetale, deșeuri materiale de construcții sau orice al tip de deșeuri în afară de plastic, hârtie/carton și metal”, au transmis reprezentanţii administraţiei publice locale din Năvodari.

În paralel, Primăria Năvodari și firma de salubrizare vor înlocui toate containerele de pe platformele din gunoi arondate asociațiilor de proprietari și va amenaja spații și pubele speciale pentru colectarea deșeurilor reciclabile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4006 secunde