Primăria Năvodari încearcă să menţină preţul neschimbat la gigacalorie

500
Primăria Năvodari încearcă să menţină preţul neschimbat la gigacalorie - navodariagentitermici-1633715066.jpg
Primăria Năvodari este alături de cetăţeni şi încearcă să le facă acestora un trai mai bun prin păstrarea preţului de 142 de lei pentru o gigacalorie, în condiţiile în care tarifele la gaze şi electricitate au crescut.

Problema este însă şi la unii dintre abonaţi care nu şi-au respectat obligaţiile şi sunt restanţieri către SC Termica Distribuţie.

Astfel, compania a sistat din data de 5 octombrie livrarea de agent termic către oraşul Năvodari, până când rău platnicii îşi vor plăti datoriile.

„Primăria Năvodari face eforturi pentru a păstra neschimbat prețul apei calde și căldurii către populație la 142 lei pentru o gigacalorie, în condițiile în care tarifele la gaze și electricitate au crescut necontrolat în ultima perioadă. Însă este nevoie ca și abonații să își respecte obligațiile și să își achite facturile la termoficare. Din 1.500 de abonați (din 10.000) cât mai are SC Termica Distribuție, 1.200 înregistrează datorii care însumează peste 1,5 milioane lei. De aceea, UT Midia a sistat din data de 5 octombrie livrarea de agent termic către Orașul Năvodari! Pentru a debloca situația, abonații care au facturi restante la apă caldă și căldură trebuie să achite urgent măcar o parte din datorii”, se arată într-un comunicat transmis de Primăria Năvodari.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5764 secunde