Primăria Năvodari continuă să amenajeze spaţiile verzi şi locurile de joacă

255
Primăria Năvodari continuă să amenajeze spaţiile verzi şi locurile de joacă - navodarispatiiverzi-1636053332.jpg
Administraţia locală din Năvodari continuă amenajarea de spații verzi și locuri de joacă în diferite zone din oraș pentru că îşi doreşte un mediu cât mai prietenos și atractiv pentru cetățeni.

Din păcate, aceste investiții sunt supuse continuu unor acțiuni de degradare din partea anumitor persoane care nu vor să înțeleagă că lucrările sunt efectuate din banii tuturor și în beneficiul tuturor. Zone întregi de gazon sunt distruse, copaci rupți, aspersoare smulse, mobilier urban și locuri de joacă vandalizate.

Pentru practicarea sporturilor cu mingea, Primăria Năvodari a amenajat terenuri de sport în mai multe zone din oraș, zonele de gazon din parcuri nefiind sustenabile pentru acest tip de activități.

Spațiile de gazon sunt pretabile pentru plimbări, activități de recreere, zone de joacă pentru copiii mici. Nu pentru practicarea sporturilor de echipă. În acest sens, Primăria Năvodari face apel la cetățeni pentru a respecta și păstra în condiții optime investițiile și amenajările publice.Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5779 secunde