Administrația locală din Năvodari acordă ajutoare pentru încălzire şi energie electrică

187
Administrația locală din Năvodari acordă ajutoare pentru încălzire şi energie electrică - navodariajutoare-1635271383.jpg

Articole de la același autor

Autorităţile locale din Năvodari au în continuare grijă de cetăţenii oraşului. Primăria Năvodari acordă ajutoare pentru încălzirea locuinţelor, persoanelor care nu au un venit destul de ridicat.

De asemenea se acordă ajutoare şi pentru suplimentul pentru energie electrică.

Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Năvodari.

„Primăria Orașului Năvodari, prin echipa Direcției Asistență Socială, derulează campania de acordare a ajutoarelor pentru încălzirea locuinței și a suplimentului pentru energie, în conformitate cu prevederile Legii nr. 226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie și ale H.G nr. 1073/2021, pentru sezonul rece 01.11.2021-31.03.2022. Informații detaliate despre categoriile de beneficiari, condițiile de acordare, actele necesare și modalitatea de depunere a formularelor găsiți în articolul publicat pe site-ul nostru (link în primul comentariu) și în anunțul afișat la sediul Direcției Asistență Socială din Str. Sănătății, nr. 2 ori la sediul nostru din Str. Dobrogei, nr. 1”, au transmis reprezentanţii Primăriei Năvodari pe pagina de Facebook a instituţiei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6416 secunde