Primăria Năvodari asfaltează mai multe străzi din localitate

310
Primăria Năvodari asfaltează mai multe străzi din localitate - chelarulucrari-1674146973.jpg

Articole de la același autor

Imediat cum a sosit vremea călduroasă, autorităţile locale din Năvodari au trecut la treabă.

Mai multe echipe ale Primăriei Năvodari au început să asfalteze diferite străzi din localitate. Acestea au fost atent supravegheate de către primarul Florin Chelaru.

„Vremea frumoasă ne-a permis să reluăm lucrările de asfaltare. Începem cu aleile domeniu public al orașului, acolo unde timpii de execuție sunt reduși și putem încheia mult mai repede lucrarea. Astăzi (n.r. joi) am turnat covor asfaltic pe aleea de acces str. Garofiței, mâine continuăm pe strada Pinului! Proiectul de asfaltare a principalelor străzi din Năvodari: 
Rândunelelor, Albinelor, Constanței, Plopilor, Recoltei, Corbului, Nuferilor va demara în această primăvară. Lucrările vor fi executate de firma care a reabilitat drumul spre Corbu! Asfaltarea tuturor străzilor din Mamaia Sat se va realiza prin programul 
Anghel Saligny. Finanțarea a fost aprobată. Până atunci, RAJA trebuie să finalizeze proiectul de extindere rețele de apă și canalizare și să readucă drumurile la stadiul inițial, după care să predea străzile înapoi la Primărie pentru că în momentul de față străzile din Mamaia Sat nu se află în administrarea Primăriei. Investiția prevede asfaltare străzi și amenajare trotuare acolo unde configurația drumului permite”, a declarat Florin Chelaru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6027 secunde