Florin Chelaru: "Avem un aparat de radiologie modern, însă nu poate încă funcţiona"

296
Florin Chelaru:
Primăria oraşului Năvodari, în parteneriat cu Rompetrol, a adus în localitate, în luna octombrie a anului trecut, un aparat de radiologie care se ridică la cele mai înalte standarde.

Cetăţenii din Năvodari nu s-au putut folosi de acesta până în prezent, pentru că nu există toate autorizaţiile ca aparatul să fie pus în funcţiune.


Primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, a explicat situaţia pe contul său personal de Facebook.

„Aparat de radiologie există și e cel mai performant! În luna octombrie a anului trecut am adus la Centrul de Sănătate Năvodari, cu ajutorul Rompetrol, cel mai modern aparat de radiologie - o investiție totală de 223.000 dolari. Vechiul aparat de radiologie a ieșit din uz deoarece i-a expirat licența de funcționare. Noul aparat de radiologie marca Siemens a fost montat de o echipă din Germania încă de la finele lunii ianuarie 2022. De atunci și până acum, aparatul nu a putut fi exploatat deoarece este un dispozitiv medical ce are nevoie de autorizări speciale și complexe, formalități în care sunt implicați mai mulți factori decizionali, inclusiv la nivel național”, a declarat Florin Chelaru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3978 secunde