Administraţia locală din Năvodari montează camere de supraveghere şi se implică în colectarea deşeurilor

298
Administraţia locală din Năvodari montează camere de supraveghere şi se implică în colectarea deşeurilor - navodarivideo-1666291784.jpg
Primăria Năvodari va primi prin PNRR suma de 3,8 milioane lei pentru a implementa un amplu proiect de extindere și modernizare a sistemului de supraveghere video și dotare spații urbane cu infrastructură TIC (sisteme inteligente de management urban).

Străzile, cartierele, parcurile și spațiile publice vor fi monitorizate permanent, sistemul având inclusiv funcții de recunoaștere facială și identificare auto. Anunţul a fost făcut pe pagina personală de Facebook a primarului din Năvodari, Florin Chelaru.

Pe lângă montarea camerelor video, Florin Chelaru se ocupă şi de curăţenia din oraş.

Primăria Orașului Năvodari, în parteneriat cu Eco Fire Sistems, reia campania de colectare a deșeurilor provenite din echipamente electrice și electronice, direct din fața casei sau a blocului.

Astfel, în fiecare zi de sâmbătă a lunii noiembrie, între orele 09.00-14.00, echipe mobile se vor prezenta la domiciliul năvodărenilor (persoane fizice), în baza unei programări prealabile la numărul de telefon: 0747.047.495 (persoană de contact: Doina Șamata), de luni până vineri, în intervalul orar 09.00-17.00.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6025 secunde