Administrația locală din Năvodari a iluminat trecerile de pietoni de pe drumul care leagă oraşul de comuna Corbu

493
Administrația locală din Năvodari a iluminat trecerile de pietoni de pe drumul care leagă oraşul de comuna Corbu - navodaritreceri-1660318223.jpg
Drumul care leagă oraşul Năvodari de comuna Corbu a fost, deseori, fatal pentru foarte multe persoane, fie că erau şoferi, fie pietoni. De foarte mult timp, trecerile de pietoni care se află pe acest drum nu au fost luminate, iar noaptea era un adevărat calvar pentru conducătorii auto să circule în acea zonă.

Acum, această problemă a dispărut. Administraţia locală din Năvodari a iluminat acele treceri de pietoni şi le-a oferit un confort mai mare atât conducătorilor auto, cât şi pietonilor.

„Cele cinci treceri de pietoni de pe b-dul Năvodari vor fi iluminate. Două dintre ele sunt deja funcționale, urmează ca până la finele săptămânii să fie toate pornite. Au fost montați 10 stâlpi cu lămpi moderne de 150 W, astfel încât pietonii să poată traversa drumul în condiții de siguranță.

Vom continua cu modernizarea tuturor trecerilor de pietoni din oraș cu sisteme de iluminat și semnalizare mult mai performante”, a transmis primarul Florin Chelaru. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.2729 secunde