Primăria Năvodari lucrează pentru remedierea problemei cu apa în Cartierul Est

359
Primăria Năvodari lucrează pentru remedierea problemei cu apa în Cartierul Est - navodarilucrariapa-1655821312.jpg
Deşi în oraşul Năvodari se efectuează lucrări zilnice pentru înfrumuseţarea acestuia, iată că, la fel ca în fiecare localitate, apar şi probleme.


Una dintre acestea este în Cartierul Est, acolo unde cetăţenii nu beneficiază de presiune la apa rece.

Primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, a luat atitudine şi, în aceste zile, mai multe echipe ale administraţiei publice locale lucrează pentru a remedia problema.


„În urma întâlnirii pe care am avut-o luna trecută cu locuitorii din Cartier Est, v-am promis că voi face tot posibilul pentru a rezolva marea problemă a zonei: presiunea la apa rece.
 

Și am o veste bună: lucrăm deja pentru a remedia acest mare neajuns.

Imediat după discuția cu cetățenii, i-am convocat pe reprezentanții RAJA, ingineri și proiectanți, pentru a găsi soluția. Concluzia acestora a fost că trebuie înlocuite mai multe vane. S-au achiziționat urgent toate materialele necesare și astăzi am dat drumul la treabă. Echipele intervin astăzi pentru înlocuirea echipamentelor astfel încât zona de Est a orașului să beneficieze de apă rece la presiune mărită.


Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, deoarece această intervenție a necesitat oprirea apei rece în tot orașul”, a transmis Florin Chelaru.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5057 secunde