Primăria Năvodari a demarat dezinsecția aeriană

146
Primăria Năvodari a demarat dezinsecția aeriană - navodarigospodari-1652984010.jpg
Reprezentanții administrației publice locale din Năvodari au efectuat joi dimineaţă o primă acțiune de dezinsecție aeriană cu un avion utilitar, cu insecticide specifice împotriva insectelor zburătoare și târâtoare și cu larvicid biologic destinat combaterii larvelor.

Produsul biocid utilizat pentru dezinsecția aeriană este Cymina Plus, avizat de Ministerul Sănătății, grupa principală III tip 18. Acest insecticid este, de asemenea, recomandat pentru eradicarea insectelor de pe peluze, parcuri, arbuști, copaci, plante ornamentale, etc.

De asemenea, tot Primăria Năvodari continuă amenajarea zonelor publice din oraș, acordând o atenție deosebită spațiilor verzi.

În acest sens, joi, majoritatea echipelor de la Gospodărie Comunală au fost angrenate în lucrări de tăierea ierbii și întreținerea spațiilor verzi din oraș în următoarele zone: între strada Cabanei și strada Sănătății, strada Crizantemelor, strada Tineretului, Spital, strada Dobrogei (bl. 53), cimitir.

De asemenea, se continuă plantările de flori în Piațeta Ceas și Parcul Ion Dobre.Pagina a fost generata in 0.4094 secunde