Încercați remediile naturale pentru tratarea venelor în pânză de păianjen!

259
Încercați remediile naturale pentru tratarea venelor în pânză de păianjen! - vene1-1652984166.jpg

Articole de la același autor

Tratarea venelor în pânză de păianjen este un obiectiv pentru multe persoane, acestea fiind capilare și vase de sânge superficiale dilatate. Din păcate, ele sunt vizibile imediat, din cauza nuanței lor verzui sau purpurii. Ce este sigur este că aceste vene în pânză de păianjen sunt produse de slăbirea valvelor care reglează fluxul sanguin și apar aproape întotdeauna în partea inferioară a corpului, de obicei înaintea varicelor. Specialiștii spun că, uneori, venele în pânză de păianjen dispar înainte să atingă stadiul dilatării, dar sunt și situații în care acestea persistă ani de zile fără a cauza complicații.

De cele mai multe ori, persoanele supraponderale și obeze constituie grupul cel mai predispus apariției venelor în pânză de păianjen. Pe de altă parte, schimbările hormonale, temperaturile ridicate și anumite tipuri de încălțări au fost, de asemenea, asociate acestei imperfecțiuni. Vestea bună este că tratarea lor este posibilă, chiar și cu ajutorul remediilor naturiste. Când sunt combinate, diverse ingrediente îmbunătățesc circulația sanguină și ameliorează inflamațiile. Printre aceste produse incredibile se numără un unguent cu usturoi, care poate fi aplicat pe picioare, brațe și orice alte regiuni susceptibile apariției venelor în pânză de păianjen.

Aplicând unguentul preparat, refaceți circulația sanguină și combateți dezvoltarea acestei probleme inestetice. În același timp, unguentul natural cu usturoi, ulei de măsline și lămâie poate fi folosit atât ca măsură preventivă, cât și pentru tratarea venelor în pânză de păianjen. Cel mai important aspect este să preparați unguentul doar ulei de măsline 100% extravirgin, pe care în combinați cu două căpățâni de usturoi, jumătate de cană de ulei de măsline și zeama unei lămâi. Tăiați cățeii de usturoi în felii sau pisați-i, apoi, puneți-i într-un borcan de sticlă și turnați uleiul și zeama de lămâie peste ei. Amestecați bine, sigilați borcanul și lăsați-l să stea într-un loc răcoros și întunecat pentru 48 de ore. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Noiembrie 2014
Stire din Sănătate : Remedii naturiste pentru bronșită
Pagina a fost generata in 0.6899 secunde