S-a început asfaltarea podului de la Năvodari. "Vă mulţumesc pentru susţinere!"

423
S-a început asfaltarea podului de la Năvodari.
Lucrările la podul de la Năvodari care trece peste canal continuă. La începutul acestei săptămâni s-a început asfaltarea podului, iar primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, este nelipsit de pe teren.

Edilul înţelege nemulțumirea şoferilor care au de suferit în trafic din cauza acestor lucrări şi tocmai din acest motiv a ţinut să transmită un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook.

„În noaptea de luni spre marţi am început reabilitarea celuilalt pod de peste Canal. A fost decopertată jumătate de pod și s-a turnat primul strat de asfalt Binder. Urmează să decopertăm cealaltă parte de carosabil și punem Binder. Vom înlocui inclusiv rosturile de dilatare, care sunt distruse. La final, vom turna un nou strat de asfalt de uzură pe întreg podul. Lucrăm doar noaptea pentru a nu crește și mai mult disconfortul din trafic. În paralel continuăm lucrările pentru construirea sensului giratoriu spre Corbu. Vă înțeleg disconfortul din trafic, dar vă asigur că efortul tuturor va merita! Vă mulțumesc pentru susținere!”, a transmis Florin Chelaru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4774 secunde