Primăria Năvodari derulează o campanie de testare împotriva virusului HIV şi a hepatitei B şi C

149
Primăria Năvodari derulează o campanie de testare împotriva virusului HIV şi a hepatitei B şi C - navodaritestari-1655995997.jpg
Administraţia locală din oraşul Năvodari a demarat o campanie de testare gratuită pentru prevenirea infectărilor cu virusul HIV sau cu virusul hepatic B şi C.


Astfel, reprezentanţii primăriei Năvodari îi îndeamnă pe locuitorii oraşului să se prezinte la punctele special amenajate pentru a se testa.


„Să punem preț pe sănătate! Cu acest îndemn, va avea loc la Năvodari o nouă campanie de testare gratuită derulată de Primăria Orașului Năvodari în parteneriat cu Fundația Baylor România pentru prevenirea infecției cu HIV sau pe cea cu virus hepatic B, C.

Persoanele doritoare se pot programa, începând de joi, la numărul de telefon: 0739/413.903 sau direct la sediul Centrului de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă din cadrul Direcției Asistență Socială, str. Sănătății, nr. 1, în intervalul orar 09.00-14.00.

Campania de testare gratuită se va derula în zilele de 27 și 29 iunie, în intervalul orar 09:30-14:00, în cadrul laboratorului mobil din cadrul Centrului de Zi pentru Persoane în Vârstă, în limita a 40-50 de testări/zi”, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Năvodari.Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6275 secunde