Primăria Năvodari dotează unităţile de învăţământ cu echipamente moderne inteligente

300
Primăria Năvodari dotează unităţile de învăţământ cu echipamente moderne inteligente - chelarutabletescoli-1661347924.jpg
Primăria Năvodari împreună cu aleşii din Consiliul Local au hotărât că elevii din oraş trebuie să aibă parte de cele mai bune condiţii de învăţământ. Astfel, Liceul „Lazăr Edeleanu” şi alte trei şcoli generale din localitate vor fi dotate cu aparatură de ultimă oră. Este vorba despre table inteligente, tablete, laptopuri şi telefoane smart care vor ajunge la elevi, dar şi la profesori.

Acest lucru a fost anunţat chiar de primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, pe pagina sa personală de Facebook.


„Dragi elevi, cum ar fi dacă în timpul orelor celebrul ieșit la tablă s-ar transforma într-un joc interactiv pe o super tablă, pe care, în loc să scrieți cu creta sau carioca, informațiile s-ar afișa printr-o simplă mișcare cu degetul? Sau dacă, la ora de geografie, pe tablă s-ar afișa harta, pe care puteți face zoom pe orașul sau forma de relief dorită? La matematică, în timp ce vă bateți capul cu o problemă, pe tablă să se afișeze ca prin magie, brusc, formula pe care cu siguranță o știți, dar chiar atunci nu vi-o mai amintiți? Toate acestea vor deveni realitate în toate unitățile de învățământ din Năvodari. Liceul Lazăr Edeleanu și cele trei școli generale din orașul nostru vor fi echipate cu cea mai înaltă tehnologie. Toți elevii vor primi tablete, profesorii vor primi laptopuri, clasele vor fi dotate cu table interactive, proiectoare, sisteme audio-video, tablete grafice. Investiția este în valoare de 7,5 milioane lei și se va realiza din fonduri europene nerambursabile. Finanțarea a fost aprobată, oficial, chiar în cursul zilei de miercuri”, a transmis primarul Florin Chelaru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.635 secunde