Edilul Florin Chelaru: Cabinetul stomatologic școlar din Năvodari, deschis în timpul vacanței

164
Edilul Florin Chelaru: Cabinetul stomatologic școlar din Năvodari, deschis în timpul vacanței - navodaricabinetstomatologic-1657640687.jpg
Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a anunțat că, în această vacanță de vară, cabinetul stomatologic școlar va fi deschis.

„Dragi părinți, vă invit să veniți cu încredere cu cei mici la Cabinetul nostru stomatologic şcolar, situat în incinta Centrului de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă! Echipa medicală, coordonată de dr. Topolov Raluca, îi așteaptă pe micuți cu vorbă bună, povești și, bineînțeles, cu consultații și tratamente de specialitate, în scop profilactic și curativ - toate în condiții de gratuitate. Trebuie doar să aveți la dumneavoastră câteva documente (carnetul de elev/adeverință grădiniță, certificat de naștere/copie CI), să semnați un acord al pacientului informat și să completați un chestionar COVID-19. Vă invit să sunați cu încredere pentru programări la numărul de telefon: 0753.103.814 (persoană de contact: asistent dentar, doamna Lazăr Cristina)”, a anunţat pe pagina de Facebook, primarul Florin Chelaru.


El a adăugat că, peste 3.000 de copii din orașul Năvodari au beneficiat, pe durata a șase ani de zile, de consultații gratuite și tratamente la Cabinetul de Stomatologie Școlară deschis de Primăria Orașului Năvodari și dotat modern cu sprijinul Rompetrol în anul 2010.
 

Cabinetul este deschis pentru preșcolari și elevi din clasele 0-VIII și liceu, după următorul program: 08.00-15.00 (Luni-Miercuri), 09.00-18.00 (Joi), 08.00-13.00 (Vineri). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5635 secunde