Primarul din Năvodari, Florin Chelaru, la raport! Spaţii verzi amenajate şi sisteme de irigaţii montate în oraş

416
1
Primarul din Năvodari, Florin Chelaru, la raport! Spaţii verzi amenajate şi sisteme de irigaţii montate în oraş - fondchelaru-1654528367.jpg
Administraţia locală din oraşul Năvodari continuă să se ocupe de înfrumuseţarea şi gospodărirea urbei. Primarul din Năvodari, Florin Chelaru, a prezentat pe pagina sa personală de Facebook raportul de activitate pentru perioada 30 mai - 3 iunie.

Astfel, în oraşul Năvodari în acest interval s-a montat gazon proaspăt în unele zone, iar în cele în care gazonul era deja montat, acesta a fost tuns şi cosit. Totodată, s-au efectuat lucrări de mentenanţă la Biobaza din Năvodari, aceasta fiind o acţiune necesară, şi s-a montat o instalaţie de irigaţii modernă în zona blocului RA5.
 

„În zona de sud a oraşului s-a întins mai mult pământ pentru amenajarea de spaţii verzi şi s-au reparat instalaţiile de irigaţii vandalizate. Primăria Năvodari a întocmit un proiect tip raport pentru o misiune de audit şi adrese de aprobare şi comunicare către compartimentele implicate”, a transmis primarul Florin Chelaru locuitorilor din Năvodari.

El a mai spus că, în plus, s-a efectuat studierea legislaţiei, a ghidurilor şi a procedurilor în vederea pregătirii acţiunilor de audit viitoare ce se vor desfăşura în anul 2022, precum şi pentru îmbunătăţirea cunoştinţelor.


„În ceea ce priveşte administrarea domeniului public şi privat, am întocmit 11 avize de intervenţie, 4 avize de funcţionare pentru agenţi economici şi 12 verificări ale documentaţiilor cadastrale, planuri de situaţie şi declaraţii întocmite. În acelaşi timp, s-au creat 20 de autorizaţii pentru locuri de parcare, 6 vizări pentru autorizaţii de taxi, avize pentru traseu, certificate pentru înregistrarea autovehiculelor lente, radieri buldo şi aviz publicitate.


În cadrul serviciului de asistenţă socială şi protecţia persoanelor cu handicap s-au efectuat vizite în teren și anchete sociale pentru copiii cu handicap la solicitarea beneficiarilor, iar apoi întocmirea și înaintarea acestora conducerii spre semnare”, a mai adăugat Chelaru.

De asemenea, s-au efectuat vizite în teren pentru verificarea din oficiu a copiilor cu dizabilități/asistenților personali, întocmirea rapoartelor/referatelor și înaintarea acestora conducerii spre semnare.


În ceea ce priveşte compartimentul de beneficii şi asistenţă socială, s-au întocmit documentele pentru încetarea dreptului la suplimentul lunar pentru energie, pentru un număr de patru beneficiari care nu mai îndeplinesc condiţiile de acordare. Mai mult decât atât, s-a transmis situaţia lunii mai privind alocaţiile de stat/indemnizaţiile de creştere copil/stimulent de inserţie către AJPIS Constanţa prin intermediul platformei PCUE.


„În cadrul centrului de zi pentru copii s-a organizat o întâlnire de lucru cu factorii decizionali ai unității administrativ-teritoriale în vederea inițierii unui parteneriat cu Asociația Pacienților cu Boli Cronice «Restart la viață» pentru organizarea grupurilor de suport și acordare de servicii de terapie psihooncologică în mod gratuit pentru persoanele diagnosticate cu cancer”, a mai spus șeful administrației publice locale din Năvodari.Comentează știrea

Mihai
8 iunie
Mamaia nord

Dl. Primar ,va puteți 8ndrepta atenția și spre situația Promenadei din Mamaia Nord?Arată într-un hal fara de hal.Balariile au crescut în raport cu dezinteresul autoritățiilor față de această zonă. Problema sesizată și în anii trecuți și tot nu s-a rezolvat nimic.Pubele /coșuri de gunoi sunt insuficiente... indicatoare cu denumirea străzilor lipsesc in totalitate... sunteți și primar al acestei zone , Bănuiesc?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7939 secunde