Dănuț Pop, de la PER, îl avertizează pe Nicolae Ciucă: "Trebuie să ai sânge în instalație"

85
Dănuț Pop, de la PER, îl avertizează pe Nicolae Ciucă:
Ecologiștii îl taxează pe Nicolae Ciucă pentru declarațiile privind poluarea, transmițându-i că e nevoie să aibă curaj să acționeze.

„Mesajul premierului Nicolae Ciucă este unul complex, dar face parte din categoria «ca să fie bine, să nu fie rău». Când vorbesc despre problemele de mediu, demnitarii ar trebui să folosească «am făcut și nu vom face», din simplul motiv că nu se face! Chestiunea poluării ridicate pe care a evidențiat-o premierul de Ziua Mondială a Mediului poate fi soluționată inclusiv de guvernanți, rezolvând depozitarea și aruncarea deșeurilor.


Să dea OUG și să se dea amenzi pentru gropi neconforme: 100 mil. € către administrații, iar pentru aruncarea gunoaielor, 100.000 € persoane fizice și 1 mil. € persoane juridice. Să vedem atunci cine mai aruncă sau depozitează ilegal! Ne învârtim de ani de zile în jurul cozii! Ca să nu mai spun că astăzi, în cele trei orașe unde s-a aplicat infringementul pe poluare, respectiv București, Brașov și Iași, există majorități PNL-PSD și PNL-USR. Deci, voința lipsește! Discursurile frumoase nu rezolvă problemele de mediu, trebuie să ai sânge în instalație”, transmite liderul PER, Dănuț Pop. Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3992 secunde