Premierul Nicolae Ciucă le cere miniștrilor reducerea cheltuielilor cu 10%

82
Premierul Nicolae Ciucă le cere miniștrilor reducerea cheltuielilor cu 10% - ciucacere-1653492557.jpg
Premierul Nicolae Ciucă le-a cerut, miercuri, miniştrilor să ia măsurile necesare pentru a asigura reducerea cheltuielilor la bunuri şi servicii cu 10%, conform deciziei luate în coaliţia de guvernare, subliniind că demersul este unul de solidaritate în actualele condiţii economico-financiare.

„Aşa cum ne-am asumat luni în cadrul coaliţiei, am stabilit un nou set de măsuri care să vină atât în sprijinul activităţii Guvernului, cât, mai ales, în ceea ce priveşte continuarea programului «Sprijin pentru România». Măsurile respective vin, practic, şi impactează pe ceea ce înseamnă continuarea programului de guvernare, în sensul în care la nivelul fiecărui minister va trebui să asigurăm reducerea cheltuielilor la bunuri şi servicii cu procentul de 10%”, a declarat Ciucă, la Palatul Victoria, la ședința de guvern.

Potrivit premierului, decizia este una de solidaritate în actualul context.

„Este o decizie de solidaritate în actualele condiţii economico-financiare şi vă cer fiecăruia dintre dumneavoastră să luaţi măsurile necesare, astfel încât să putem să ne încadrăm în acest procent”, a mai spus Nicolae Ciucă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7037 secunde