Nicolae Ciucă: "Producătorii români sunt în măsură să ofere pieţei produse de calitate"

196
Nicolae Ciucă:
Producătorii români sunt în măsură să ofere pieţei produse alimentare de calitate, a apreciat premierul Nicolae Ciucă joi, în judeţul Alba, unde a vizitat o companie privată cu capital integral românesc ce are ca obiect de activitate producţia şi procesarea cărnii de pasăre.


„Ceea ce am văzut în această companie, tehnologia şi echipamentele pe care se lucrează, îmi dă încredere că producătorii români sunt în măsură să ofere pieţei produse de calitate şi să fie parteneri în efortul Guvernului de a garanta siguranţa alimentară. Este un model de business pe care Guvernul îl încurajează să fie replicat de mediul de afaceri”, a afirmat prim-ministrul.


Nicolae Ciucă a menţionat că, recent, s-a decis în Guvern să fie puse la dispoziţia fermierilor români 300 de milioane de euro granturi pentru capital de lucru, ca o măsură de susţinere a agriculturii şi industriei alimentare, care va contribui astfel la reducerea impactului generat de creşterea preţurilor la produsele de bază.

„Pentru a face performanţă este nevoie de forţă de muncă înalt calificată. Din acest considerent am susţinut şi a fost aprobată de Parlament o altă măsură a Programului «Sprijin pentru România», prin care a fost stabilit la 3.000 de lei lunar salariul minim în agricultură şi industria alimentară”, a menţionat premierul.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5432 secunde