Premierul Ciucă anunță deschiderea unui nou punct de trecere la frontiera Giurgiu-Ruse

152
Premierul Ciucă anunță deschiderea unui nou punct de trecere la frontiera Giurgiu-Ruse - ciuca-1651242039.jpg

Articole de la același autor

România a semnat un acord cu Bulgaria în domeniul transporturilor ce va permite deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei la Giurgiu-Ruse.


„Concretizăm această cooperare prin rezultate de care să beneficieze cetăţenii noştri. Acordul semnat astăzi la Bucureşti în domeniul transporturilor va permite deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei româno-bulgare la Giurgiu-Ruse", a scris Nicolae Ciucă pe Facebook.

Premierul Bulgariei, Kiril Petkov, care efectuează o vizită de lucru în România, a fost primit vineri de preşedintele Klaus Iohannis şi de premierul Nicolae Ciucă.

Cei doi prim-miniştri au avut convorbiri față în față şi au participat la ceremonia de semnare a acordului între Guvernul României şi Guvernul Republicii Bulgaria privind deschiderea la frontiera de stat româno-bulgară a punctului internaţional al frontierei Giurgiu-Ruse feribot.

Cele două delegaţii au o întrevedere în plen, cu participarea comisarului european Adina Vălean, iar de la 17,30, cei doi premieri şi comisarul european vor susţine o conferinţă de presă comună la Palatul Victoria.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3241 secunde