De ce nu a mers și Florin Cîțu în Ucraina, împreună cu Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu

99
De ce nu a mers și Florin Cîțu în Ucraina, împreună cu Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu - ciucaexplicatii-1651074558.jpg
Premierul Nicolae Ciucă a explicat, într-o conferință de presă, absența președintelui Senatului, Florin Cîțu, din delegația care a mers, miercuri, în vizită în Ucraina. Ciucă a spus că a fost vorba despre două vizite planificate separat.

„Este vorba de numărul membrilor care puteau să facă parte din delegație, sigur, condiționați fiind de măsurile de protecție și securitate din Kiev și din localitățile unde am fost”, a explicat el.

Răspunzând la întrebările jurnaliștilor, premierul Nicolae Ciucă a precizat că a vizitat Kievul la invitația premierului Ucrainei, Denis Șmihal.


„Vizita a fost stabilită pe canale diplomatice, prin Ministerul Afacerilor Externe. Primele elemente au fost stabilite în urmă cu aproximativ două săptămâni”, a mai spus prim-ministrul României.

Nicolae Ciucă a vizitat Ucraina împreună cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, şi ministrul de Externe, Bogdan Aurescu. Ei s-au întâlnit cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, cu premierul Denis Șmihal și cu președintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanciuk.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5577 secunde