Primăria Cernavodă se implică în campania "Curăţăm România"

282
Primăria Cernavodă se implică în campania
Primăria orașului Cernavodă organizează în data de 4 mai, ora 14.00, activități și acțiuni de protejare a mediului înconjurător, cu scopul reducerii poluării și încurajarii activismului civic. Până astăzi, instituțiile publice, școlile, ONG-urile, precum și mediul de afaceri din Cernavodă au răspuns pozitiv la această acțiune, arătându-și disponibilitatea de a trimite voluntari la campania de colectare a deșeurilor.


Campania îşi propune responsabilizarea şi implicarea activă a tuturor cetățenilor în activități de voluntariat în domeniul protecției mediului.
 

Orice loc în care deșeurile sunt abandonate este expresia nepăsării și a rușinii. Campania „Curățăm România” este menită să îi responsabilizeze pe cetăţenii din Cernavodă, astfel încât aceştia să fie mai atenţi la ocrotirea mediului înconjurător.

Acest program național este despre inițiativă, dorința de a arăta că se poate, despre puterea exemplului și grijă față de mediul înconjurător.
 

La această acţiune sunt invitați să participe toţi cetățenii care se oferă voluntari pentru colectarea deșeurilor din natură. Zonele identificate unde se vor desfășura aceste acțiuni de ecologizare sunt: terenuri neutilizate, zona verde aferentă malului Canalului Dunăre - Marea Neagră, dar și zonele periferice și limitrofe ale orașului, care nu aparțin domeniului public sau privat, pe care administrația publică locală nu are acces.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0425 secunde