Premierul Nicolae Ciucă, întrevedere importantă cu preşedintele PPE, Donald Tusk

101
Premierul Nicolae Ciucă, întrevedere importantă cu preşedintele PPE, Donald Tusk - ciucaintalnire-1654104070.jpg
Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, s-a întâlnit, miercuri, în marja Congresului Partidului Popular European de la Rotterdam, cu preşedintele PPE, Donald Tusk, care a dat asigurări privind sprijinul deplin pentru intrarea României în spaţiul Schengen.


„Am vorbit despre situaţia politică şi economică din România şi Uniunea Europeană, precum şi despre provocările viitoare. Preşedintele Tusk a dat asigurări privind sprijinul său deplin pentru candidatura României la Schengen”, a scris Ciucă, pe Twitter.

Tot în marja Congresului PPE, Nicolae Ciucă a avut întrevederi cu preşedintele CDU (Uniunea Creştin-Democrată, Germania), Friedrich Merz, şi cu Petteri Orpo, preşedintele Kokoomus (Partidul Coaliţiei Naţionale, Finlanda).

„Succes şi decizii înţelepte, Friedrich Merz, în calitate de preşedinte CDU”, a transmis Ciucă, pe Twitter. El a mai scris că buna cooperare între România şi Germania merge mai departe de politică.

La întrevederea cu Petteri Orpo, prim-ministrul Ciucă a transmis susţinerea pentru extinderea NATO şi aderarea Finlandei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5583 secunde