Nicolae Ciucă: "Garantăm stabilitatea coaliţiei şi nu renunţăm la niciunul dintre principiile liberale"

123
Nicolae Ciucă:
Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, a declarat vineri, 27 mai, că liberalii garantează stabilitatea coaliţiei şi nu renunţă la niciunul dintre principiile partidului.

„PNL şi-a asumat responsabilitatea guvernării în momentele cele mai dificile prin care a trecut ţara, avem istorie şi suntem datori să construim un viitor pe măsură pentru noi şi mai ales pentru copiii noştri. Trebuie să împlinim dezvoltarea şi modernizarea României. Ne-am asumat responsabilitatea gestionării unor situaţii excepţionale fără precedent în istoria recentă a României şi am făcut faţă cu succes provocărilor în faţa cărora ne-am aflat.

PNL îşi va asuma iniţiativa în ceea ce priveşte politicile publice şi le va duce în coaliţie. Trebuie să demonstrăm că suntem serioşi, că venim în coaliţie cu politici solide pentru continuarea investiţiilor, cu politici pentru antreprenori, pentru susţinerea antreprenorilor, cu politici de protejare a locurilor de muncă, precum şi cu politici de manifestare a grijei pentru toţi cetăţenii României.

Garantăm stabilitatea coaliţiei şi nu renunţăm la niciunul dintre principiile liberale, trebuie să le dăm consistenţă prin politici publice. Am convingerea că PNL va depăşi orice obstacol prezent şi viitor apărut în drumul său spre cea de-a doua modernizare a României”, a spus Ciucă, la Consiliul Naţional al PNL care s-a desfăşurat la Poiana Braşov, potrivit Agerpres.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.72 secunde