Marcel Ciolacu: "România va ajunge la impozitare progresivă"

193
Marcel Ciolacu:
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că, din punctul său de vedere, România va ajunge la impozitare progresivă, cum este peste tot în lume, dar nu în acest an.

El a spus că mesajul preşedintelui Klaus Iohannis pe acest subiect a fost foarte corect și că este acelaşi mesaj ca al social-democraţilor, şi anume că anul acesta nu se modifică nicio taxă.


Întrebat dacă ideea impozitului progresiv rămâne în picioare, Ciolacu a răspuns: „Categoric. Din punctul meu de vedere, România nu poate să fie altfel decât celelalte state dezvoltate din lume”.

„Am văzut că şi Cehia a renunţat la taxa unică şi ei chiar aveau unică. Deci, acesta este trendul. Am mai rămas noi şi Estonia, Bulgaria. Şi eu am văzut mesajul preşedintelui României, care a fost unul foarte corect. Acelaşi mesaj l-am avut şi noi: anul acesta nu se modifică nicio taxă”, a adăugat Marcel Ciolacu.
 

Întrebat dacă anul viitor s-ar putea introduce impozitarea progresivă, Marcel Ciolacu a spus: „Nu cred. Cred că anul acesta trebuie să ne vedem de capacitatea ANAF-ului şi a serviciului vamal, o reorganizare şi o readaptare pentru a strânge, a colecta 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4233 secunde