Marcel Ciolacu: "Nu poți ține deficitul României pe cei care muncesc, cei cu venituri mici"

327
1
Marcel Ciolacu:
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că vrea să discute în coaliție despre schimbarea sistemului fiscal și a cotei unice la TVA, argumentând că există o diferențiere deja în perceperea taxei. De asemenea, el a spus că totuși ar fi o greșeală să fie eliminate categoriile scutite de la plata TVA. Președintele Camerei Deputaților argumentează că, „în acest moment, clasa medie și cei cu venituri foarte mici duc tot greul societății românești”.


„Credem că e nevoie ca România în viitor, nu mâine, nu în următoarele luni, să facem un pas către țările dezvoltate. Eu doresc în continuare să rămânem la ideea de principii și ce cale ne dorim pentru România. O cale dezvoltată, ca și toate țările dezvoltate din UE și nu numai, sau dorim o țară ca afară, dar cu sistem fiscal ca în Rusia. Haideți să vedem cu ce propuneri ieșim din coaliție. Suntem deschiși la minte și avem o discuție aplicată sau continuăm cu un slogan noi, liberalii, noi suntem cota unică? Vă întreb, care este cota unică în România?”, a declarat Marcel Ciolacu, la Parlament.

Liderul PSD a spus că ar fi o greșeală să fie eliminate categoriile scutite de la plata TVAComentează știrea

fani
24 mai 2022
un nesimtit

Bai savantule dar TU cat ai muncit ? Cat ai contribuit la salvarea deficitului ,tu si celelalte lepadaturi care n-ati muncit niciodata si aveti pensii speciale si salarii nesimtite ?Despre asta sa ne vorbesti

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3278 secunde