Marcel Ciolacu: "Pensiile speciale trebuie să dispară definitiv"

257
1
Marcel Ciolacu:
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu are pensie specială şi nu va avea niciodată, adăugând că Parlamentul va ţine cont de observaţiile Curţii Constituţionale cu privire la legea privind acordarea pensiilor speciale pentru parlamentari, după care va fi depus urgent un nou proiect de lege.


„Eu nu am pensie specială. Şi nu voi avea niciodată. Pentru că mi-am dat de fiecare dată demisia înainte de a avea un mandat complet de parlamentar. De aceea, pot să vorbesc deschis despre acest subiect. Am fost întotdeauna împotriva acestor privilegii imorale şi nejustificate. Am promovat, ca preşedinte PSD, mai multe legi de impozitare sau tăiere a pensiilor speciale. La fel voi face şi de data aceasta”, a scris Ciolacu, pe Facebook.


El a adăugat că decizia Curţii Constituţionale cu privire la legea pensiilor speciale pentru parlamentari este obligatorie şi Parlamentul va ţine cont de ea.


„Ne vom însuşi observaţiile şi vom veni urgent cu un nou proiect de lege. Iar politicienii de 30 de ani care îşi rup cămaşa în lupta cu specialele, dar în privat îşi freacă mâinile la gândul privilegiilor nenumărate sau colecţionarii de speciale de la Bruxelles vor fi din nou dezamăgiţi. Pensiile speciale trebuie să dispară definitiv”, a mai spus Ciolacu.



Comentează știrea

fani
8 mai 2022
solutii

Corect ! Si odata cu ele si politicienii care le -au inventat...

Pagina a fost generata in 0.4614 secunde