Ciolacu spune că hackerii ruși l-au confundat cu Cîțu: "E o greşeală. Acolo sunt şi eu"

64
Ciolacu spune că hackerii ruși l-au confundat cu Cîțu:
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, că este o greşeală nominalizarea sa în mesajul grupării de criminalitate cibernetică Killnet, care a revendicat atacul cibernetic produs vineri dimineaţa asupra mai multor site-uri ce aparţin unor instituţii publice şi organizaţii private din România, potrivit Agerpres.


„După cum aţi văzut, e o greşeală acolo, sunt şi eu, dar nu am o problemă că sunt nominalizat eu ca şi preşedinte al Senatului. Declaraţia mea a fost una foarte clară. România, dacă este nevoie, este pregătită, atât legal, cât şi moral, să facă acest pas. În acest moment nu există o decizie în sensul acesta”, a spus Ciolacu, la Palatul Parlamentului, întrebat cum comentează faptul că există date potrivit cărora atacul cibernetic de vineri ar fi pornit şi de la declaraţiile pe care le-a făcut zilele trecute cu privire la trimiterea de arme de către România în Ucraina.


Atacul cibernetic produs vineri dimineaţa asupra mai multor site-uri ce aparţin unor instituţii publice şi organizaţii private din România a fost revendicat de gruparea de criminalitate cibernetică Killnet şi este justificat de aceştia prin faptul că statul român sprijină Ucraina în conflictul militar cu Rusia, a transmis Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5419 secunde