Oraşul Năvodari continuă să se dezvolte. Primăria a implementat noi proiecte

190
Oraşul Năvodari continuă să se dezvolte. Primăria a implementat noi proiecte - fondnavodari-1666020629.jpg
Oraşul Năvodari se dezvoltă pe zi ce trece şi asta se întâmplă în special cu ajutorul primarului Florin Chelaru. Acesta a anunţat luni, pe pagina sa personală de Facebook, că administraţia locală pe care o conduce se va ocupa de igienizarea şi renovarea cimitirului din localitate.

„Am semnat în această dimineață (n.r.luni) certificatul de urbanism pentru extinderea și modernizarea cimitirului. Știu că lucrările sunt urgente, că este nevoie de lucrări ample, dar totul durează mult fiindcă a trebuit să facem exproprieri pentru extinderea cimitirului. Pe scurt, vom reface toate aleile și le vom asfalta, vom construi casă mortuară și sediu administrativ, vom pune bănci, coșuri de gunoi și containere de deșeuri, vom ilumina tot cimitirul și vom introduce monitorizare video, vom împrejmui cimitirul cu gard viu și gard de beton; vom asigura paza permanentă și salubrizarea. Sunt lucrări absolut necesare și mă voi asigura că vor fi duse la îndeplinire”, a declarat primarul Florin Chelaru.


În altă ordine de idei, în oraşul Năvodari, în această perioadă s-a montat gazon proaspăt în unele zone, iar în cele în care gazonul era deja montat, acesta a fost tuns şi cosit. Totodată, s-au efectuat lucrări de mentenanţă la Biobaza din Năvodari, aceasta fiind o acţiune necesară, şi s-a montat o instalaţie de irigaţii modernă în zona blocului RA5.

„În zona de sud a oraşului s-a întins mai mult pământ pentru amenajarea de spaţii verzi şi s-au reparat instalaţiile de irigaţii vandalizate. Primăria Năvodari a întocmit un proiect tip raport pentru o misiune de audit şi adrese de aprobare şi comunicare către compartimentele implicate”, a transmis primarul Florin Chelaru locuitorilor din Năvodari.

„În cadrul serviciului de asistenţă socială şi protecţia persoanelor cu handicap s-au efectuat vizite în teren și anchete sociale pentru copiii cu handicap la solicitarea beneficiarilor, iar apoi întocmirea și înaintarea acestora conducerii spre semnare”, a mai adăugat Chelaru.

De asemenea, s-au efectuat vizite în teren pentru verificarea din oficiu a copiilor cu dizabilități/asistenților personali, întocmirea rapoartelor/referatelor și înaintarea acestora conducerii spre semnare.

În ceea ce priveşte compartimentul de beneficii şi asistenţă socială, s-au întocmit documentele pentru încetarea dreptului la suplimentul lunar pentru energie, pentru un număr de patru beneficiari care nu mai îndeplinesc condiţiile de acordare. Mai mult decât atât, s-a transmis situaţia lunii septembrie, dar şi începutului lunii octombrie, privind alocaţiile de stat/indemnizaţiile de creştere copil/stimulent de inserţie către AJPIS Constanţa.


„În cadrul centrului de zi pentru copii s-a organizat o întâlnire de lucru cu factorii decizionali ai unității administrativ-teritoriale în vederea inițierii unui parteneriat cu Asociația Pacienților cu Boli Cronice «Restart la viață» pentru organizarea grupurilor de suport și acordare de servicii de terapie psihooncologică în mod gratuit pentru persoanele diagnosticate cu cancer”, a mai spus șeful administrației publice locale din Năvodari.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2439 secunde