Victor Ponta nu exclude o colaborare cu PSD pe viitor

227
Victor Ponta nu exclude o colaborare cu PSD pe viitor - ponta-1666020749.jpg
Pro România, partidul lui Victor Ponta, a aderat la Partidul Socialiștilor Europeni. Întrebat dacă se pregăteşte o alianţă în România între PSD şi Pro România, Victor Ponta a răspuns: „Trebuie să vrea şi cei mari. Noi vrem”.

Pro România, partidul fostului premier Victor Ponta, a aderat, cu statutul de membru observator, la Partidul Socialiștilor Europeni (PES), familia politică din care face parte și PSD.

„Pro România a ajuns acolo unde trebuia să fie, în Partidul Socialiştilor Europeni. Marcel Ciolacu a fost mult mai deştept decât liderii de dinainte şi decât cei din jurul său, pentru că cei din Pro România în frunte cu mine noi nu doar că am fost lideri PSD, am fost daţi afară din PSD pentru că nu am votat să cadă Guvernul Grindeanu. Or, Ciolacu, deşi au venit unii lideri la el şi i-au spus să aibă grijă, să nu primim în PES pe Ponta, Pro România, Corina Creţu, social-democraţii au avut un singur comisar european, Corina Creţu. Ciolacu a fost deştept şi bravo lui pentru asta. Cred că pentru PSD Pro România este pe plan european un aliat ceva mai sigur decât PNL”, a spus Victor Ponta la România TV.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3978 secunde