Marius Budăi susţine că a avut acordul PSD să facă anunţul privind creşterea salariilor şi pensiilor

206
2
Marius Budăi susţine că a avut acordul PSD să facă anunţul privind creşterea salariilor şi pensiilor - budaiacord-1662044106.jpg
Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat joi că a avut acordul PSD să facă anunţul privind creşterea salariilor şi pensiilor, susţinând că prin dialog se va ajunge în coaliţia de guvernare la o soluţie privind aceste majorări.

„Eu sunt ministrul Muncii şi celor care muncesc acum şi nu mi se pare corect ca într-o ţară civilizată cei care au muncit şi cei care muncesc să se zbată în sărăcie”, a declarat Budăi, la Parlament.


Întrebat de jurnalişti dacă trebuia să-i ceară acordul premierului Nicolae Ciucă înainte de a face declaraţiile privind creşterea pensiilor şi salariilor, Budăi a spus: „Eu am avut acordul Partidului Social Democrat, care m-a însărcinat să prezint aceste măsuri şi pe care, aşa cum am spus, le vom prezenta către coaliţie, spre analiză”.


De asemenea, Budăi a fost întrebat dacă PSD va ieşi de la guvernare, dacă PNL nu acceptă aceste majorări.

„Nu, noi am spus că ţinem la aceste măsuri şi că sperăm prin dialog, aşa cum am avut până acum în coaliţie, să ajungem la varianta cea mai corectă şi cea mai sustenabilă pentru cetăţenii români. Nu sunt eu în măsură să răspund la această întrebare. Am spus şi ieri, nu sunt nici liderul coaliţiei, nu sunt nici liderul PSD”, a răspuns ministrul Muncii.Comentează știrea

Dorrell
2 septembrie
BUDIGĂI

Budigăi ai uitat că în Coaliție există și PNL, nu numai Ciolacu.

Ion
2 septembrie
mincini cusute cu ata alba

Budai asta, e cel mai incompetent ministru al muncii de la revolutie incoace, habar nu are ce spune , el doar e pe post de sageata psd... adica el nu este ministru,nu are fisa postului ca orice angajat, el cica are biroul la sediul psd , pai sa ia salar de la psd ,nu din bugetul de stat! cand vezi la stiri ce spune la interviuri, te iei cu mainile de cap! agita spiritele, ca de , sunt multi semianalfabeti in aceasta tara, a avut grija psd prin infiintarea aprozarelor private de licentiati cu diplome hartii colorate, semianalfabeti ce i au de bune minciunile fara acoperire, nu gandesc deloc si ei!

Pagina a fost generata in 0.4148 secunde