Majorarea pensiilor: Un nou pachet social pentru românii cu venituri mici. Anunțul ministrului Budăi

468
Majorarea pensiilor: Un nou pachet social pentru românii cu venituri mici. Anunțul ministrului Budăi - marius-1661177999.jpg
Marius Budăi - ministrul Muncii a anunțat, luni, că PSD pregătește un nou pachet social pentru persoanele defavorizate, măsuri care vor cuprinde și majorarea pensiilor, potrivit Realitatea.net


„Eu am spus foarte clar că ne gândim să facem acest lucru, însă, oameni buni, haideți să facem lucrurile așezat, calculăm de 10 ori. Să așteptăm. A anunțat președintele PSD foarte clar că lucrăm la un pachet social pe care îl vom anunța la momentul potrivit”, a spus ministrul Marius Budăi.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, despre pregătirea unui nou pachet de măsuri pentru sprijinirea populaţiei, că este obligatoriu, după ce va fi analizată puterea de cumpărare.


„Eu cred că este obligatoriu, după ce vom vedea puterea de cumpărare. Acum s-au cam reglat şi preţurile la combustibil, să vedem (..) componenta de la INS, o să vină tot energia aproape peste 50%, influenţa avută în coeficientul de inflaţie, care aţi văzut că s-a stopat şi chiar a scăzut, deci am intrat pe alt trend. Categoric, vor trebui luate şi alte măsuri”, a spus Ciolacu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.475 secunde